e
Banner

Etiketler: arkas line



Arkas Line, Batı Afrika’ya servis vermeye başlıyor



Arkas Line, Batı Afrika ülkelerine servislerini yaygınlaştırmak ve geliştirmek amacıyla Hanjin Shipping işbirliğiyle yeni bir servis başlattı. Türkiye’den İspanya Algeciras limanı aktarmalı Nijerya, Gana ve Fildişi Sahiline servis veriyor.





Arkas Line Batı Afrika’ya demir aldı



Türkiye ile Batı Afrika ülkeleri arasında artan ticaret hacmi dolayısıyla Arkas Line Türkiye'den Batı Afrika ülkelerine konteyner taşımacılığı hizmeti sunuyor.





Arkas Line ve Hapag-Lloyd’dan yeni işbirliği


Yayın: 26-01-2016
Kategori: Denizyolu

Arkas Line, Hapag-Lloyd ile slot anlaşması yaparak Kuzey Avrupa’dan Batı Afrika’ya yapılan servislerde birlikte yer almaya başladı.




Arkas Line Adriyatik limanlarına Trieste'yi de ekledi


Yayın: 18-03-2016
Kategori: Denizyolu

Arkas Line, Adriyatik Servisi (ADS) şimdi de Trieste’ye uğrak yapmaya başladı. 




Arkas, 466 yaşama el uzattı


Yayın: 01-06-2017
Kategori: Denizyolu
Etiketler: arkas line roseline a

Arkas Line, Türk bayraklı ROSELINE A isimli konteyner gemisinin 466 göçmeni kurtardıığı insani yardımla ilgili açıklama yaptı. Firma kurtarma çalışmalarında yaşanan gelişmeleri anlattı.




Arkas Line karbon salınımını yüzde 24 azalttı


Yayın: 26-02-2020
Kategori: Denizyolu

IMO tarafından bu yıl yürürlüğe giren uluslararası düzenlemeler dünya denizcilik sektörünü harekete geçirirken Arkas Line sürdürülebilirlik konusunda yıllardır yürüttüğü çalışmaların meyvesini topluyor. Düşük kükürtlü yakıttan hız optimizasyonuna, yakıt tasarruflu gemilere geçilmesinden uygun rota seçimine kadar tüm süreçlerde yapılan değişimlerle 2011 yılından bu yana karbondioksit emisyonlarında yüzde 24 düşüş sağladı. 2020 hedefi ise yüzde 25.




Arkas Line'dan Rusya'ya Ekspres Servis


Yayın: 22-10-2020
Kategori: Lojistik

Arkas Line ve Sealand ortaklığı ile taze meyve ve sebze sezonuna bağlı olarak tekrar açılan reefer servisi “Rusya Ekspres Servis”, Ekim sonu itibariyle Mersin Limanı’ndan hizmet vermeye başlayacak. 




Arkas Line “Yeşil” ile mutabık


Yayın: 26-04-2022
Kategori: Denizyolu

Arkas Line karbon ayak izini azaltmada önemli adımlar atarken, karbondioksit salınımını hedefinin ötesinde düşürdü. Bir yandan çeşitli projelere imza atan diğer yandan da regülasyonlar çerçevesinde belirlenen; gemilerinde düşük sülfürlü yakıt kullanımını sürdüren şirket, ECOVADIS Kurumsal Sosyal Sorumluluk derecelendirmesinde ise gümüş madalya sahibi. 




Arkas Line, 24 ülke yöneticisini İzmir'de buluşturdu


Yayın: 11-12-2023
Kategori: Denizyolu

Arkas Line “Yıllık Değerlendirme ve Strateji Toplantısı”nı 24 ülkeden gelen ülke yöneticileri ile İzmir’de gerçekleştirdi. Üç gün süren toplantılarda 2023 yılı değerlendirmesinin yanı sıra önümüzdeki yıl projeksiyonu paylaşıldı.




Arkas Line’dan Amerika atağı


Yayın: 13-02-2024
Kategori: Denizyolu

Arkas Line, yeni pazarlara açılma hedefleri doğrultusunda Akdeniz, Karadeniz, Avrupa ve Afrika’nın ardından şimdi de Amerika’da…  Arkas Line, USX (United States Express) servisine eklediği Sine A gemisiyle Amerika’ya düzenli servis vermeye başlayacak.